Viatge

El 2003 va ser un gran any. Deixem la feina, comprem una casa, hi traslladem les nostres coses i la tanquem. I a voltar pel món durant 7 mesos. Havia de ser “el” viatge, però va resultar ser el catalitzador del canvi, a partir d’aqui, a buscar més temps per a repertir-ho tantes vegades com sigui possible.

Quasi la meitat del viatge va ser un recorregut per l’Oest d’Austràlia, de Perth a Darwin amb una furgoneta d’n-èssima mà.
Va ser també l’últim viatge sense càmera digital. Aquestes fotos són diapositives escanejades. Com hem canviat: si ara faig 1000 fotos en un viatge de 4 setmanes, allà en vaig fer 200 en 3 mesos. El resultat final de l’escanejat ha estat francament decebedor. Les diapos ja eren fosques, però tant! Suposo que professionalment deuen netejar la diapo, la deuen posar en un caríssim scanner, i deuen quedar perfectes desprès d’ajustar-les en ves-a-saber-qui-programa. A mi m’han quedat que sembla que tinguin un munt d’anys.

Va va ser un gran viatge. 3 mesos que repetiria demà mateix: la sensació mental dels dies passats allà encara hem vènen cada cop que hi penso. Hores de no fer res, i de disfrutar veient com passa el temps, per carreteres solitàries, platges desertes i deserts espectaculars.

Un gran viatge per a fer en parella.

Les fotos

Les fotos