Caucasus Crossing

Caucasus Crossing

Aquest estiu volia anar a Itàlia a fer una ruta a peu.

Des de fa uns mesos arrossego un dolor al genoll esquerra que apareix quan camino per muntanya. No se encara què és. De moment li han fet una radiografia i una ecografia que no donen massa pistes. Pendent de que hem programin una ressonància magnètica. Van súper lents (19 dies per a programar la primera visita, o ara ja fa 3 setmanes que la metgessa va sol·licitar la ressonància i ni tant sols l’han programada). Paciència i resignació, que tenim un dels millor sistemes sanitaris públics del món.

Així que ha tocat canviar de plans. Amb bici el genoll no es queixa. He tirat d’idees i aquesta és la que m’encaixava millor.

Una ruta per Geòrgia i Armènia.

La idea és unir dos tracks creats per la gent de bikepacking.com (un a Geòrgia, l’altre a Armènia). Sobre la seva base, he muntat algunes alternatives de les que comenten, més alguna altre per a evitar les ciutats grans. Així que m’enduc un munt de dades en forma de tracks per a tenir opcions i alternatives en funció del temps i les ganes.

Entro a Geòrgia per Kutaisi en un vol directe des de bcn el 4 de Juliol. Arriba a primera hora de la tarda. La idea és començar a pedalar allà mateix. La tornada es des de Yerevan el 16 d’Agost.

Porto alguns contactes d’altres visites a Geòrgia.

Aquí es pot consultar la llista del que m’enduc.